€3,00

Als rozen weer bloeien Kathleen E. Woodiwiss.

Als rozen weer bloeien Kathleen E. Woodiwiss.

Als rozen weer bloeien door Kathleen E. Woodiwiss.

Het boek heeft een harde kaft met stofomslag.

Het boek telt 368 bladzijden en is in nette staat.

ALS ROZEN WEER BLOEIEN:

Erienne Fleming bezit een zeldzame schoonheid.

Haar stralende ogen, haar sensuele mond en haar weelderige vormen verzekeren haar van de unanieme bewondering van alle mannen die haar pad kruisen.

Ze leidt een onafhankelijk, zorgeloos leventje, totdat haar drankzuchtige, aan lager wal geraakte vader zijn speelschulden niet langer kan betalen en gedwongen is zijn dochter bij opbod te verkopen.

 

Zo eindigt haar onbekommerde en ongebonden bestaan van de ene dag op de andere.

Ze wordt lady Saxon, kasteelvrouwe van een uitgestrekt landgoed en gemalin van een man wiens altijd achter een masker schuilgaande gelaat angst en medelijden opwekt.

Doch Erienne merkt al gauw dat haar geheimzinnige echtgenoot uitblinkt in edelmoedigheid en ondanks haar felle verzet tegen dit gedwongen huwelijk raakt zij in de ban van zijn charme.

Ze vat een genegenheid voor hem op die in luttele maanden uitgroeit tot een diepgewortelde liefde.

 

Toch vindt zij nergens rust, want in haar herinnering keert steeds weer Christopher Seton terug, een exotische vreemdeling met een bijzonder knap voorkomen, die haar vader eens van vals spel beschuldigde, haar broer tijdens een duel verwondde maar die niettemin een onuitwisbare indruk op haar maakte.

 

Erienne's hart wordt verscheurd door de liefde voor haar wettige echtgenoot en de ongekende hartstochten die een vreemdeling in haar wakker riep.

Haar leven wordt een kwelling, totdat haar echtgenoot bij een jacht op brandstichters gewond raakt en zij het geheim ontdekt dat hij zo lang voor haar verborgen heeft weten te houden.

Een ademstokkende liefdesroman vol hartstocht en avontuur van de schrijfster van Shanna en Als stof op de wind.

 

Beoordelingen
Schrijvers
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Fabrikant Info
Andere artikelen
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter